Arrowhead Magazine
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Forum fixed?

  1. Magilla's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Port Macquarie
    Posts
    3,385
    #1

    Forum fixed?

    Just logged on and all seems back to normal. Has the forum been fixed or just a relapse?
  2. #2
    Hi Magilla, I hope the long waiting time watching the wheel of frustration that im still experiencing isnt the finished work of a "fixed" forum. Im happy for you though if all is good for you. Pete
    "The probability of life originating from accident is comparable to the probability of the unabridged dictionary resulting from an explosion in a printing shop." Edwin Conklin, biologist.
  3. Magilla's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Port Macquarie
    Posts
    3,385
    #3
    It is still opening fast but won't let me post.
  4. Brooster's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Kurwongbah
    Posts
    1,342
    #4
    First time i've been able to reply to a post in weeks
    Cheers Bruce
  5. Magilla's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Port Macquarie
    Posts
    3,385
    #5
    Definitely an improvement for me Bruce, no delay and some posts get through.
  6. #6
    can log in first time for months.
    gday for 2019 everyone
  7. #7
    Still redirecting me to all sorts of crap when opening!
    ADA Member
    ADA Accredited Scorer

    #70 Hoyt Nitrum Turbo
    #70 Bear Anarchy
    #50 Bear Super Kodiak recurve
    #45 Samick Leopard II recurve
    #60 Klaus Deluxe longbow


    "If your not working to protect hunting then you are working to destroy it" FRED BEAR
  8. Magilla's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Port Macquarie
    Posts
    3,385
    #8
    It was working better for me yesterday but back to crap today.
  9. ricochet's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shepparton. Vic
    Posts
    585
    #9
    Wow--- logged in for the first time in weeks, but very slow at that...could not log in at all until now, so looks like the forum is still cactus...
    UNBELIEVABLE
  10. #10
    I have never had an issue logging on I use firefox
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •